Reviews

5 gedachten over “Reviews

 • 6 augustus 2017 om 13:34
  Permalink

  Hoe leuk is dit!
  Zelf je montuur samenstellen naar eigen smaak en kleur. Ik heb gekozen voor een combi bamboe met kunststof. Echt super geworden!
  En niet alleen mooi maar draagt ook heel lekker, licht in gewicht.
  Ook de service was prima.
  Kortom een heel goede keuze! Ben er heel blij mee

  Beantwoorden
 • 11 augustus 2017 om 19:46
  Permalink

  Een montuur anders dan anderen. Opvallend! Mooi van prachtig materiaal. Met een service die ongekend is. Petje af!! Een aanrader en nog betaalbaar ook!

  Beantwoorden
 • 14 augustus 2017 om 13:28
  Permalink

  Enthousiast geraakt door andere “Harvey Evans” brildragers en daarom contact gezocht en afspraak gemaakt voor persoonlijk advies. Uiteindelijk gekozen voor een moderne Buffelhoorn bril welke is aangepast aan mijn specifieke wensen; echt op maat dus! De bril zit als “gegoten” en ik krijg van veel collega’s en vrienden complimenten over het ontwerp en materiaal. Kortom ik ben zeer tevreden over de goede service en het uiteindelijke resultaat; prijs en kwaliteit verhouding is absoluut in orde!

  Beantwoorden
 • 21 augustus 2017 om 14:39
  Permalink

  Ontelbare reacties heb ik gekregen op mijn bamboe bril van Harvey Evans. En alleen maar positieve! Ik heb daarom vaak kunnen vertellen over het concept. Dat je je bril helemaal zelf kunt ontwerpen: het model, de kleur én het materiaal. Voor iedereen die een bril wil die echt bij hem of haar past, kan ik het zeker aanraden. Handgemaakt en met persoonlijke service. Super!

  Beantwoorden
 • 22 september 2017 om 17:23
  Permalink

  Nadat ik samen met de eigenaar het ontwerp qua model en uitvoering van een handgemaakte bamboe bril van Harvey Evans had besproken, kreeg ik deze ook persoonlijk door hem aangemeten.
  Sinds ik deze bamboe bril draag krijg ik – waar ik ook kom – hele leuke reacties en vertel uiteraard waar die vandaan komt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *